Mizon on johtava eteläkorealainen ihonhoidon brändi, jonka tavoitteena on valmistaa asiakkailleen hellävaraisia ja ihoa ärsyttämättömiä hoitotuotteita. Mizonille on tärkeää valmistaa kohtuullisen hintaisia, mutta korkealaatuisia tuotteita ja palvella kaikkia asiakkaita luotettavasti. 

Mizon Finland toimii Suomessa Mizon -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen ja tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) velvoittamat tiedot.

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi ja syntymäajastasi. Käytämme henkilötietojasi Tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön verkkosivustoa selatessasi, ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

REKISTERINPITÄJÄ

Mizon Suomi / Bearel Oy (Y-tunnus 2755864-5)

Pihatörmä 1 A

02240 Espoo

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ JA TIETOSUOJAA KOSKEVISSA ASIOISSA

Mizon Suomi

info@bearel.com

REKISTERIN NIMI

Mizon Suomi Asiakasrekisteri

REKISTERIN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Mizon Suomi asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin, verkkokaupan järjestelmään ja/tai varastojärjestelmään silloin, kun rekisteröidyt Mizon Suomen / Bearel Oy:n asiakkaaksi, tilaat uutiskirjeen tai muuta sisältöä, ostat tuotteita, luovutat tietojasi meille hyväksyen luvan markkinointiin (esimerkiksi lomake messuilla) ja/tai osallistut Mizon Suomen järjestämään arvontaan, tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

Asiakasrekisterin tietoja käytetään Bearel Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Bearel Oy voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, mutta tällöinkin tietoja käytetään vain yritysen ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Bearel Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen. Bearel Oy voi käyttää henkilötietojasi postin, sähköpostien ja tekstiviestien lähettämiseen sekä suoramainontaan. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et halua yhteystietojasi käytettävän markkinointitarkoituksiin. Ota siinä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme: info@bearel.com. Jos olet tilannut sähköisen uutiskirjeemme ja haluat myöhemmin peruuttaa tilauksen, poistut uutiskirjelistalta klikkaamalla sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen alareunassa olevaa linkkiä “unsubscribe from this list”.

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaanamme. Henkilötietoihin, joita Bearel Oy käsittelee, kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.mizonofficial.fi tai täytät kirjallisesti tilauslomakkeen. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla viestintätavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun haet edustajaksemme, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Bearel Oy:n käytössä. Bearel Oy ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Harvinaisessa tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Jos Bearelin liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

Mizon Finland (Bearel Oy) käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä. -> linkki: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

Bearel

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee Bearel Oy:n suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Bearel Oy:n sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavilla henkilöillä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Mizonofficial.fi  -verkkokauppa ja sen verkkomaksuliikenne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, PÄIVITYS JA KORJAUS

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse Bearel Oy:lle. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai käyttäjätiliäsi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia, kun sivustoa on mahdollista muokata toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Muokkaamme sivustoa seuraamalla esimerkiksi ostoskoreihin lisättyjä tuotteita.

Pysyviä evästeitä käytetään mm. henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen Mizonofficial.fi verkkokaupassa, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja valintoja joka kerta verkkokaupassa vieraillessasi. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.

Hyväksymällä Bearel Oy:n käyttöehdot ja tämän tietosuojakäytännön sekä käyttämällä Mizon Finland verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetusista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Mizon Finland verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Bearel Oy varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.

0